Odluku da usled „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ princeza Šarlin potraži stručnu pomoć, kraljevski par je, navodno, zajednički doneo, uz pomoć princezine braće.

"Shvatila je da joj je potrebna pomoć i sama je donela tu odluku. Mi smo samo čekali da nam to potvrdi. Svesna je da joj je odmor neophodan. Želim jasno da naglasim da u našem odnosu nema nikakvih problema. Stanje u kome se moja supruga nalazi uzrokovalo je nekoliko problema privatne prirode. Fizički i emotivno je iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšte, čak i porodični", ispričao je princ Albert. 

Njihovi blizanci Žak i Gabrijela nadali su se da će mamu videti na dan njihovog sedmog rođendana jer su bili od nje razdvojeni čak 10 meseci. 

Međutim, sudeći po Instagramu princeze Šarlin, oni su i dalje nisu na okupu.. Najtužnija princeza na svetu podelila je fotografiju svoje dece, a sve ukazuje da su deca u kraljevskoj palati dok je Šarlin još uvek u ustanovi.

"Srećan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio tako divnom decom. Voli vas mama". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna