Potrebno je da zastanemo, usporimo i zapitamo se kada smo obradovali nekoga ko nam znači. Ničim izazvan, jednostavan mali znak pažnje?!

Kada smo poslednji put pokazali sestri koliko smo ponosni na nju? Rekli majci "hvala" što brine za nas? Koleginici na poslu koliko nam znači njena pomoć? Voljenoj osobi koliko smo srećni zajedno? Drugarici što je uvek tu kad treba?

Nisu nam potrebni skupoceni pokloni, već mali znaci pažnje koji govore našim voljenima koliko mislimo na njih. Potrebno je da ih obradujemo, podsetimo da i oni zastanu, uspore i dožive taj trenutak nežnosti u ovom suludo brzom svetu. Da im izmamimo osmeh na lice i ispunimo srce radošću!

Cveće
Instagram/cvecaragirasole 

Gde je cveće, tu ima sreće! Nije bitno da li su ruže, orhideje, lale ili ljubičice, da li su crvene, žute ili bele boje, da li njihov miris opija ili elegantno miriše, bitno je da cveće govori sve jezike sveta i prenosi poruke nežnosti i lepote.

Kada ne znamo kako da osećanja pretvorimo u reči, buket cveća će naše misli pretočiti u najlepšu pesmu i učiniti da voljeno srce zaigra od sreće.

Cveće
Instagram/cvecaragirasole 

Buket 101 ruža podseća na jedno drugo vreme, srećnije i lepše, kada smo imali više vremena jedni za druge; podseća na one romantične trenutke koje smo gledali u filmovima i maštali da se i nama ostvare.

Jednim ovakvim buketom možemo da oživimo snove i učinimo da taj trenutak u vremenu ostane zapamćen i izdvojen iz svakodnevice ubrzanog života.

Cveće
Instagram/cvecaragirasole