Katarina Grujić i njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, prave veliku svadbu 2. juna. Par će se venčati i u crkvi, a Grujićeva je otkrila da će tog dana promeniti čak tri venčanice.

"Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Torta, venčanica, sve je gotovo. Gosti neki se oduzimaju, neki dodaju, ali Bože zdravlja, biće sve savršeno",  otkrila je u intervjuu za "Blic" pevačica koja danas sa drugaricama uživa u tradicionalnoj, devojačkoj večeri.

Po mladu je došla limuzina, a ona nije skrivala koliko je srećna. Za ovu priliku je obukla belu pripijenu haljinu na jedno rame, koja je istakla njenu besprekornu figuru. Uz Kaću su njene drugarice, Snežana Borjan, Nadica Ademov i Tamara Milutinović.

Katarina Grujic instagram/snezanafi

Podsetimo, Kaća Grujić i Marko Gobeljić prošle godine obavili su građansko venčanje u najužem krugu ljudi, a u decembru 2021. dobili su ćerku Katju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!