Pevačica Katarina Grujić udala se za fudbalera Marka Gobeljića tajno na salašu u Čeneju u avgustu. Intimno veselje ostaće im zauvek u sećanju, a kao što je pevačica najavila, sada su zakazali veliku svadbu. 

Naime, grandiozno slavlje je zakazano za 2. jun 2022. godine, a Katarina je sada na Instagramu pokazala luksuzne pozivnice sa ugraviranim inicijalima imena zlatnom bojom. 

 "Pa, da počnemo", poručila je Katarina Grujić preko društvenih mreža.

Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića
Instagram/KatarinaGrujic. Doll 

Kaća je ranije najavila da im je plan da se venčanju u Hramu Svetog Save i otkrila da će imati 650 zvanica.

"Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku. Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade", rekla je za "Story" Kaća koja se odlično snašla u novoj životnoj ulozi, ali ne skriva da joj je potrebna pomoć.

"Sve je stvar organizacija, nikad ne ide sve po planu. Mislim da je pomoć nephodna, jer same ne možemo sve da stignemo, tu je naravno i karijera, tu je porodica, da provedemo neko vreme i sa mužem i da sve bude u redu sa bebom, tako da mislim da je pomoć neophodna. Ko god da ima mogućnost, da li da možda plati dadilju ili ima možda mamu, sestru, koga god, treba da uzme za pomoć", pričala je nedavno u "Magazinu In".

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna