Kaća Grujić nikada nije od partnera očekivala skupe poklone jer, kako je jednom prilikom istakla, njoj bogat dečko nije potreban jer je sama bogata.

Priznala je da su je bivši momci finansijski iskorišćavali, a nakon brojnih razočaranja srodnu dušu pronašla je u fudbaleru Marku Gobeljiću. Za njega se udala u avgustu 2021. godine, a četiri meseca kasnije postali su roditelji. Kaća priznaje da finansijski ni u čemu ne oskudevaju.

"Toliko se radi i dobro zarađuje da mogu da priuštim mojoj ćerki i meni bukvalno sve što poželimo. Kada nastupam ćerku čuva uglavnom Marko, moja mama ili dadilja. Katja je samo učvrstila naš odnos. Marko je divna osoba, a sada imam i divan odnos. Uvek smo se poštovali", rekla je za " Kurir" Kaća i priznala da priželjkuje sina.

"Svi kažu da Karja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da Katja ima plave oči na njega. I ima plave oči na njega, i kažu da liči na njega. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina", kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna