Kaća Grujić i njen suprug Marko Gobeljić uživaju u roditeljstvu i ćerka Katja je njihov apsolutni prioritet. Par je ispunjen i srećan, a pevačici je drugo stanje jedno od najlepših životnih iskustava. U trudnoći se nije uzdržavala od hrane i jela je sve što je poželela.

"Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći što mislim da je sasvim normalno, žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede, treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram",  rekla je Katarina koja je uspela za samo četiri meseca da povrati devojačku liniju.

Ona je sada objavila fotografiju iz teretane na kojoj se jasno vidi njen ravan stomak. Kaću su obožavaoci obasili komplimentima i poručili joj da zgleda neverovatno, kao da nikada nije rađala.

Kaća Grujić povratila devojačku liniju
Instagram/KatarinaGrujic. Doll 

Kaća je nedavno sa suprugom otišla na odmor u Dubai, a pokazala je i kako izgleda u bikiniju.

Katarina Grujić otputovala iz Srbije i pokazala zanosno telo posle porođaja Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna