Žene trudnoću podnose različito, a i period nakon porođaja. Nekoj treba više vremena da telo povrati u normalu, a neke žene brzo izgledaju kao da nisu ni rađale. Pevačica Katarina Grujić, koja je pre tri meseca na svet donela devojčicu Katju, definitivo spada u drugu grupu.

Ona je sa suprugom Markom Gobeljićem otišla na odmor u Dubai, a pokazala je i kako izgleda u bikiniju. Ovaj snimak raspametio je njene obožavaoce - pevačica izgleda neverovatno, bez trunke celulita, kao da nikada nije rađala. Nije ni čudo što su komplimenti samo pristizali. Za Kaćinu besprekornu ishranu zaslužna je zdrava ishrana.

"Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat",  rekla je nedavno Grujićeva.

Katarina Grujic u bikiniju Instagram/katarinagrujic.dol

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna