U životnom kalendaru Kaće Grujić 15. decembar 2021. godine zauvek će biti najvažniji datum. Tada se njen život potpuno promenio, postala je majka devojčici Katji, a kako se snalazi u novoj životnoj ulozi, pevačica je govorila iskreno i priznala da joj treba pomoć.

"Ja sam novopečena mama, beba je napunila tek četiri meseca... Sve je stvar organizacija, nikad ne ide sve po planu. Mislim da je pomoć nephodna, jer same ne možemo sve da stignemo, tu je naravno i karijera, tu je porodica, da provedemo neko vreme i sa mužem i da sve bude u redu sa bebom, tako da mislim da je pomoć neophodna. Ko god da ima mogućnost, da li da možda plati dadilju ili ima možda mamu, sestru, koga god, treba da uzme za pomoć", rekla je pevačica u emisiji "Magazin In".

Kaća je nedavno priznala da priželjkuje proširenje porodice.

"Svi kažu da Katja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da Katja ima plave oči na njega. I ima plave oči na njega, i kažu da liči na njega. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina", rekla je za "Kurir" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna