Ovogodišnja srpska predstavnica na Evroviziji, koja je u Torinu osvojila visoko 5. mesto, Ana Đurić Konstrakta, gostovala je u emisiji "Nedeljom u dva" na HRT-u, kod voditelja Aleksandra Stankovića, i tom prilikom dotakla se određenih tema o kojima do sada nije govorila.

Na pitanje da li je nekada koristila botoks, srpska umetnica je odgovorila:

"Ne i mislim da neću nikad. Mislim da je prihvatanje najbolji način da se izborimo sa starenjem".

Konstrakta se zatim osvrnula i na svoju ishranu, te odgonetnula da li je gurman.

"Ne vidi se po meni, ali ja zaista volim da jedem i da kuvam. Na periode odlučujem šta ću da kuvam. Recimo, spremam pastu dok moji ukućani ne mogu više da je gledaju, pa spremam nešto drugo iznova i iznova. Jedino što ne znam da spremam to je pasulj, za to je zadužen moj tata. To mi je izazov, da naučim da spremam pasulj i zavijam sarme", ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

Konstrakta je rekla i šta misli o ocenjivanju žirija na Evroviziji, budući da je od njih dobila mnogo manje poena nego od publike.

"Ja nisam neko ko inače prati Evroviziju, tako da nisam znala šta žiri inače ocenjuje. Moguće je da oni inače ocenjuju raskošnu muziku i glas, što ja nisam pružila, moguće je da je to zato. U svakom slučaju mislim da smo prilično dobro prošli", zaključila je srpska predstavnica.

Neka od Konstraktinih izdanja iz Torina možete pogledati u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Printscreen / Eurovision Song Contest Konstraktin stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna