Anastasija Ražnatović je neko vreme bila vrlo diskretna u pogledu svoje veze s Nemanjom Gudeljem. Nije objavljivala slike s njim mada su svi drugi postupci govorili da se zabavljaju - otputovala je u Sevilju, šerovala fotografije s njegovom majkom Oljom i sestrom Vanjom...

Svaki put kad bi se vratila iz Španije, davala je izjave kako je srećna i zaljubljena, a njen izraz lica je to i pokazivao. Mnogi su smatrali da se čeka Nemanjin dolazak u Beograd da bi se njihova veza konačno i obelodanila. I to se dogodilo, pred Anastasijin rođendan, kad su se svi iz Gudeljeve porodice, osim oca, pojavili u vili Cece Ražnatović i odatle uputili rođendansku čestitku popularnoj Tasi.

Međutim, i nakon toga se pojavilo svega par snimaka i nijedna zajednička slika, a najnovije Anastasijine objave su dodatno zbunile njene fanove. Konkretno, na Instagramu mlade pevačice su osvanule njene fotografije sa Dragišom Gudeljem, na kojima su skoro identično obučeni - u crnim širokim pantalonama i kratkim jaknama, uz bele majice i bele patike.

"Pa je l` ona sa Nemanjom ili Dragim, ništa mi sad nije jasno", iskren je komentar jednog od obožavalaca na Instagramu koji nije jedini bio zbunjen. "Ko je ovaj s njom - je l` Nemanja ili Dragi", "Ti si više sa njim nego sa Nemanjom", "Sad kad svi pomješaju braću Gudelj!" - komentari su koji pokazuju da nije malo začuđenih.

Dodatnu zbrku stvaraju i oni koji su ubeđeni da je baš Dragi novi Anastasijin dečko što se zaključuje po rečenicama kao što su "Lepi ste par vas dvoje... " ili "Dobri su vam aspekti, biće svadba i bebica". Neki su sebi dali slobodu i da prokomentarišu ovako: "Ne bi da brat zamjeri, ovaj ti je, Taso, ljepši", "Daj sličice sa dečkom, prodji se devera" i "Predivna slika, Taso!! Sad je na redu, konačno, i jedna zetovska".

Dok obožavaoce mlade pevačice muči radoznalost, Nemanja se i dalje drži dalje od fotoobjektiva... ili baš on stoji iza njega, šta mislite? Pogledajte slike u galeriji pa zaključiti i sami...

Instagram / raznatovicanastasija Obožavaoci mlade pevačice zbunjeni novim slikama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna