Vera Matović uskoro proslavlja 75. rođendan, a u svojim godinama uživa. Redovno vežba, vodi računa o ishrani, a pristalica je prirodnog izgleda.

"Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade. Ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim. Neću sebe da unakazim. Dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu. Nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati. Tako i nas žene",  kaže za "Repubiliku" pevačica i ističe da koleginica Neda Ukraden i ona, i dalje mame pažnju mlađih muškaraca.

"Naravno da nas gledaju i mladi muškarci, a zbog čega, to moraš njih da pitaš! Volim da nosim dekolte, zašto da ne, ako ti nešto lepo stoji?! Smatram da i meni i Nedi Ukraden lepo stoji dekolte i u ovim godinama", ponosno je rekla folkerka, ističući da nema problem da obuče mini-suknju, ili dekolte.

Koliko način života Vere Matović daje rezulate pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Vera ima pune 74 godine, a kaže da za 50 godina karijere nije otkazala nijedan koncert zbog ugroženog zdravlja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna