Pevačica Vera Matović uskoro puni 75. godina, a starenja se ni najmanje ne boji jer ga doživljava kao prirodan proces. Smatra da u tom životnom dobu žena može da bude prelepa, a svoj izgled neguje. Vodi računa o ishrani, redovno vežba a dan započinje ranom zorom.

"Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam ustala. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je takođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan", rekla svojevremeno za "Zdrav život" Vera, koja je sada istakla da su za nju godine samo broj.

"Zašto da ne, ako ti nešto lepo stoji, nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati", rekla je ona za "Pink".

Da način života Vere Matović daje rezulate, svedoči i činjenica da za 50 godina karijere nije otkazala nijedan koncert zbog lošeg zdravstvenog stanja, niti je ikada bila u bolnici.

ATA / Antonio Ahel Vera ima pune 74 godine, a kaže da za 50 godina karijere nije otkazala nijedan koncert zbog ugroženog zdravlja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna