Legendarna pevačica Vera Matović zna da je narod voli,  a njen hit "Miki, Milane" iz 2009. godine postao je prava senzacija na društvenim mrežama. Legendarnoj pevačici prija što je toliko popularna među mlađom publikom. Ipak, i dalje nije oguglala na sukobe s kolegama ali i novinske naslove.

"Mediji me drže, publika, narod koji me prati od početka karijere. Imam i dosta loših iskustva kad su novine u pitanju, ubacuju mi reči u usta. Onda se sekiram i plačem. I posle ovoliko godina to me i dalje pogađa, obično poznati kažu stavi koju god sliku hoćes i piši šta hoćeš, ali ja nisam takva. Imalo je dosta naslova koji su me pogodili, a od mene nikad nisu čuli da sam nešto ružno rekla. Najbolje je ćutati i pustiti da prođe. Ima tih koji su dežurni da me pljuju i gledaju samo koga će da ubace u mašinu. Bilo je i svađa sa kolegama, ali ne želim da potpaljujem vatru. Dosta mi je ovih dana što sam pročitala što šta, ne želim da reagujem", rekla je pevačica u u "Pulsu Srbije" na "Kurir televiziji"

Vera je otkrila i kako izgleda njena svakodnevnica, koja počinje čak u 4 ujutru.

"Ustajem jako rano, oko 4, pola 5. Ja sam ranoranilac, legnem oko 12 uveče. Džogiram, imam neke svoje rituale. Tokom dana eventualno dremnem oko 10ak minuta. Putujem dosta, onda kada tokom vožnje osetim da mi se spava stanem obavezno pored puta i dremnem par minuta i meni je to dovoljno",  rekla je Vera.

Izvor: Lepa&Srećna