Pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan imao je četiri žene, sa kojima je dobio sedmoro dece. Među njima je i Anđela, koja je rođena 1980. godine iz, kako su pisali mediji, vanbračne veze koju je Arkan imao sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Ljiljana Mijatović najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu "Beštije", reditelja Živka Nikolića, koji je snimila 1977. godine, tri godine pre nego što je rodila ćerku.

Glumica Ljiljana Mijatović sa Arkanom je dobila ćerku Anđelu
Youtube / Printscreen / Duh Crnih Brda . Дух Црних Брда Ljiljana Mijatović

Anđela Ražnatović završila je Bogoslovski fakultet, a svojevremeno je objavila i zbirku pesama. U odličnim je odnosima sa Cecom, kao i sa polusestrom Anastasijom i polubratom Veljkom, koje je njen otac dobio u braku sa folk zvezdom.

Anđela je čest gost na velikim slavljima Ražnatovića, pa je tako prisustvovala i proslavi Anastasijinog 18. rođendana 2016. godine, a nije propustila ni sinoćnu žurku koju je mlada pevačica organizovala u jednom beogradskom restoranu.

"Sestrice, dobro mi došla", bile su reči kojima je Anastasija dočekala Anđelu, a potom je snažno zagrlila sestru.

Anastasija i Anđela Ražnatović
Youtube / Printscreen / Emisija Premijera Anastasija i Anđela Ražnatović

Anđela joj je poželela sve najlepše, a budući da nije želela da se eksponira pred kamerama odmah nakon što je čestitala sestri ušla je u restoran na slavlje. Kamere su, ipak, uspele da zabeleže da Anđela, koja je nekad bila plavuša, sada ima crvenu kosu, a mnogima je za oko zapala i tetovaža koju ima na levoj ruci.

Anđela Ražnatović je svojevremeno za medije govorila o dobrim odnosima sa Cecom, a jednom prilikom je rekla i da ju je pevačica "hlebom hranila" kada je Arkan ubijen.

Fotografije sa proslave 24. rođendana Anastasije Ražnatović, i kako su izgledale ona i njena majka Ceca, pogledajte u galeriji ispod.

Kurir/Damir Dervišagić Proslava 24. rođendana Anastasije Ražnatović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna