"Ivan Bosiljčić i ja smo se upoznali kad smo oboje bili na vrhuncu naših karijera, ali smo se našli pod ogromnim pritiskom medija", priča Jelena Tomašević o početku svoje veze sa poznatim pevačem. 

"Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali." Posle godinu dana zabavljanja i velike pažnje javnosti koja je bila oduševljena mladim parom, njih dvoje su se rastali. Ubrzo je Jeleni stigao poziv druga Sergeja Ćetkovića, poznatog pevača i kantautora koji je za nju napisao pesmu "Da mi je da se vrati moj dragi".

"Ivan i ja smo se rastali ali se emocije nisu ugasile", iskreno je pričala Jelena u medijima. "Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da  ne mogu da budem neka "jadnica" koja želi da joj se Bosiljčić vrati." Pesma je bila divna, ali je čekala u fioci a Ivan i ona su se ipak pomirili i, posle nekog vremena, i venčali.

Tek dugo nakon raskida mu je Jelena pustila pesmu za koju je glumac rekao da je divna, a zatim mu je supruga i objasnila zašto je toliko dugo čekala. 

"Doživela je neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima", ispričala je Jelena.

Danas Ivan mnogo radi u Rusiji što iziskuje duga odsustvovanja od kuće, a glumac ne krije da i neumerena razdvojenost partnera može da bude opasna po brak. Zato Jelena i on posvećuju mnogo pažnje tome da provode što više vremena zajedno.

"Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude opasna ukoliko je neumerena", rekao je svojevremeno Bosiljčić za Super TV.

Njih dvoje sad vezuje i ćerkica Nina, a kako svi zajedno uživaju, pogledajte u galeriji slika.

Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram, Instagram / ivanbosiljcicofficial Ljubav i brak dvoje popularnih umetnika nisu uvek van opasnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor. Lepa&Srećna