Glavni glumac popularne serije filmova "Pirati sa Kariba", Džoni Dep objavio je da prodaje svih 5 penthausa u Los Anđelesu.

Ova neobična nekretnina nalazi se u samom centru grada, a kako američki mediji javljaju, na tržištu je od sredine septembra 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ: 5 sjajnih adaptacija dnevne sobe (PRE I POSLE)

U pitanju je 5 stanova koji se mogu koristiti "kao sobe u stanu", kako objašnjavaju agenti, a cena je "skromnih" 12.78 miliona dolara.

U stanovima je uređeno 9 spavaćih soba i 14 kupatila, a zgrada izgrađena u art deko stilu potpuno je renovirana 2007. godine. Na vrhu trinaestospratnice je i bazen, spa centar i fitnes studio.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: Melanija i Donald Tramp zabrinuti zbog svog dvorca na vrhu Njujorka (FOTO + VIDEO)

Tri stana su spojena i Džoni ih je koristio za stanovanje i zabave, dok su dva i dalje odvojena i služe kao umetnički studio i gostinski apartman.

U čarobnoj trpezariji je čak i fenomenalan mural koji potpisuju brazilski umetnici OSGEMEOS, ali ni ostali detalji u neobičnom domu "pirata sa Kariba" neće vas ostaviti ravnodušnim.

Koje kombinacije toplih boja oduševljavaju Džonija Depa, pogledajte u foto-galeriji!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Džoni Dep prodaje stanove... Mural za divljenje, tople boje Kariba i udobnost, pre svega, to su prvi utisci iz neobičnog enterijera (i eksterijera!) koji čine njegovih 5 stanova na vrhu zgrade u centru Los Anđeles