Kalemegdan će i ove godine, u periodu od 27. maja do 5 juna, biti mesto odlične zabave i još bolje hrane. Burger Fest koji organizuju Mondo i Beofest uz podšku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade biće mesto okupljanja pravih gastronoma, ali i svih onih koji žele da se provedu uz jazz i funk zvuk, ali i uz moderne hitove koje će samo za vas vrteti domaći DJ-evi.

Na štandovima vas čekaju i razna druga osveženja - alkoholna i bezalkoholna pića, pa svakako ne propustite ove užitke u toplim prolećnim danima. 

Za sladokusce su spremljena posebna iznenađenja! Na Burger Festu neće biti samo specijaliteti od mesa, već i brojni slatkiši i vrste sladoleda koje dosad možda niste probali.

Burger fest je mesto gde može uživati cela porodica, pa smo smo za najmlađe organizovali kreativne radionice i različite vrste zabavnih aktivnosti.

Ako želite da naučite kako se prave vrhunski burgeri ovo će biti jedinstvena prilika. Vrhunski majstor, sertifikovani sudija za roštilj Klint Mejer biće vam na raspolaganju da usavršite kulinarsko umeće.

burger-fest-5.jpg
Promo 

Burgeri će vam dati neophodnu energiju da demonstrirate umeće u stoni fudbalu i pikadu, ali šahu..

I za kraj - za sve ljubitelje piva, spremili smo mali Beer pong turnir koji se održava 5. juna - poslednjeg dana festivala. 

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 Minuta, Mars i Glovo.

Čekamo vas na Kališu od 27. maja do 05. juna da zajedno uživamo u dobroj zabavi. Sigurni smo da nećete doći samo jednom.