Retke su holivudske zvezde koje su uspele da odole trendu estetske hirurgije. Botoks i zatezanje lica su svakodnevica ali je ipak retko koja glumica svoj izgled promenila do te mere kao što je učinila Ešli Džad.

Ona već nekoliko godina živi daleko od očiju javnosti, a kada se pojavila na komemoraciji Naomi Džad, njene majke i slavne kantri pevačice, koja je preminula u aprilu ove godine, svi su bili zatečeni njenim izgledom.

Slavna 54-godišnja glumica održala je emotivni govor, a komentarisalo se samo njeno lice koje je neprepoznatljivo.  

"Ešli, bila si prelepa! Šta si to uradila sebi?", "Hitno prestani s plastičnim operacijama", "Što se dogodilo sa tobom? Plašiš me", "Preterala si", "U što si se to pretvorila?", "Ne prepoznajem te","Glavobolje ne mogu da budu izgovor za ovo", "Da li je i ubrizgavanje hijalurona u jagodice zbog migrena?", samo su neki kod komentara na njen izgled.

Profimedia Ešli Džad uništila lice plastičnim operacijama

Glumica je početkom 2020. godine otkrila kako se bori sa neizdrživim migrenama zbog kojih je bila prisiljena da prestane sa vežbanjem, a botoks je morala da uzima kao lek.

"Ovo su postale osnovne stvari kada sam se probudila i saznala od svojih prijatelja da je moj izgled u trendingu na Tviteru. Mizogini divljaci oba pola su se javili, kao i mnogo onih koji se navodno saosećaju i znaju šta stoji iza svega. Ono što ja znam jeste da sam bolesna od migrene više od godinu dana, kao i da ona pogađa jedno od četiri domaćinstva u Americi. To je treći najčešći poremećaj u svetu. Svi mi ih imamo ili znamo nekog ko ih ima. Svi mi gubimo kontrolu nad telom u odreženim situacijama i tada nam treba razumevanje , Imaćete ga od mene kada vam bude trebalo. Da li sam imala botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje mi plaća 31 inekciju svakih 12 nedelja", napisala je Ešli u otvorenom pismu.
"Ranije ove godine, moj neurolog mi je zabranio sve osim blagih šetnji. Moja poslednja migrena trajala je četiri i po meseca, a uporedo sa lekovima i inercijom koju oni nose sa sobom, desilo mi se i neprijatno debljanje. Tek nedavno dobila sam lekarsko odobrenje da se vratim na vežbanje. Bilo je dobro vratiti se na trčanje, jogu i planinarenje", nastavila je glumica u istom tonu.

"Ono što ne znate jeste da sam ja samouverenija nego ikada. Svaki dan se sve više trudim da radim na tome. U sebi osećm mir i to je najvažnije, a svima savetujem da se posvete bitnijim stvarima za njih same", dodala je još slavna dama u podužem obraćanju javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna