Kada su Megan Markl i princ Hari napustili okrilje britanske kraljevske porodice, isplivale su brojne tajne iz života poznatog para. Nemali je broj onih koji su tvrdili da je nekadašnja glumica arogatna i izrazito teška za saradnju.

Govorilo se da je Megan jako zahtevna i da je dnevno slala najmanje šest ili sedam poruka u palatu sa raznoraznim zahtevima, a čini se da je to nekim zaposlenima zasmetalo.

Prvo ju je napustila Katrina Mekiver, službenica zadužena za komunikaciju s medijima. Svoju poziciju napustila je u septembru 2018. godine u najvećoj tišini, a nekoliko meseci ranije je i Edvard Lejn Foks, osoba od najvećeg poverenja koja je uz Harija provela punih pet godina, takođe napustila svoju dužnost.

Megan je demantovala navode da je suviše zahtevan poslodavac, ali trend otkaza se nastavlja. Sada ju je napustila Toja Holnes koja je bila zadužena za odnose se javnošću. Kako navode stranI mediji ona je bila osoba od poverenja, međutim odlučila je da napusti svoje poslodavce. Oni upućeni Toju su nazivali Meganinom senkom, jer uvek iz prikrajka vodila računa da sva javna događanja nekadašnjeg kraljevskog para dobro prođu. Ona je specijalizovana  za krizni PR, koji je bio potreban poznatom paru nakon skandaloznog odlaska iz Velike Britanije.

Toja je dvanaesta osoba koja je odlučila da ne može da radi za Harija i Megan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Koliko je vojvotkinja od Saseksa zahtevna, govori i podatak da dnevno šalje najmanje šest ili sedam poruka u palatu sa raznoraznim zahtevima, a čini se da je to nekim zaposlenima zasmetalo, iako niko to ne želi javno da prizna, ali to se da lako zaključiti.