Milutin Mima Karadžić poznat je po brojnim ulogama kojima je dočarao pravi karakter svojih zemljaka Crnogoraca. Mnogo puta je zasmejavao publiku i kao Stojan ("Volim i ja nerandže... no trpim"), Grdoje ("Policajac s Petlovog brda"), Govedarević ("Porodično blago"), Rajko ("Montevideo, bog te video"), Gorčilo Obad ("Gorčilo - jesi li to došao da me vidiš")  i Savo Bačić ( "Budvi na pjenu od mora").

Iako teško možemo da ga zamislimo u nekom drugom poslu,  pre nego što se oprobao u glumi, bio zaljubljenik u boks, ali da je i prve novce u životu zaradio od prodavanja novina i to na dovitljiv način.

"To je bio, naime, posao koji je radio moj brat pre svega. Ja sam došao kod njega, s namerom da mu pomognem, a i da provedem neko vreme u Čanju. Bili smo klinci, imali po 17 godina",  ispričao je on u emisiji “Šok tok”.

"Tada nije postojao nijedan kiosk, ja prođem do kraja plaže, prodam novine, na kraju sačekam dvadeset minuta, pola sata. Ljudi prelistaju novine, pročitaju i ostave ih, odu da se kupaju. U povratku ja pokupim te novine i onda ih prodajem drugima, tako da se jedne novine mogu prodati dva puta i usput ih prevarim", priznao je Mima u emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna