Otkako su princ Hari i Megan Markl zvanično saopštili da napuštaju britansku kraljevsku porodicu, naslućivalo se da tu odluku nisu lako doneli. Mnogi su nagađali kakva su dešavanja u kraljevskoj palati dovela do toga da se britanski prestolonaslednik odvaži da napusti okrilje monarhije.

Iako do sada na ovu temu Megan i Hari nisu govorili, čini se da će istinu ili makar jedan njen deo, javnost saznati u intervjuu kod Opre Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju, 7. marta, na kanalu CBS. Sada je objavljen tizer koji nagoveštava razgovor koji će ceo svet želeti da čuje.

 "Samo želim da svima dam do znanja da nema teme koja je zabranjena", rekla je Vinfri koja je vodila razvor zajedno s Harijem i Megan u paru, ali i ponaosob. Britanski princ je istakao da mu je najveća briga da njegova supruga ne doživi tragičnu sudbinu njegove majke princeze Dajane.

"Moja najveća briga bila je da se istorija ne ponovi. Zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde i razgovaram sa vama dok je moja supruga kraj mene, jer ne mogu ni da zamislim kako joj je bilo da prolazi kroz ovakve situacije svih tih godina. Zato što je nama dvoma bilo neverovatno teško, ali bar imamo jedno drugo " rekao je Hari aludirajući na veliki pritisak javnosti kojem je bila njegova majka izložena.

trudna megan markl intervju
Print screen Youtube 

Koliko su se Megan i Hari otvorili u intervjuu svedoči i priznanje Opre Vinfri na kraju tizera

"Ovde ste rekli neke prilično šokantne stvari”

Na šta je tačno mislila slavna voditeljka saznaćemo u intervjuu koji će biti emotivan u nedelju.

 Izvor: Lepa&Srećna