Megan Markl i princ Hari bili domaćini dobrotvorne polo utakmice u Santa Barbari, u znak podrške lokalnim dobrotvornim organizacijama. Događaj je bio otvoren za javnost, a Megan je ukrala svu pažnju. Nekadašnja glumica je dobro znala da će svi pogledi biti uprti ka njoj, pa se potrudila oko stajlinga.

Ona se odlučila za jedan lep i retro trend koji je 90-tih godina vladao modnim pistama. Dugačke bermude širokih nogavica, iskombinovala je sa crnom košuljom sa belim tufnama, a visoke potpetice vizuelno su izdužile njene, ionako, vitke noge. Ovaj odevni predmet je idealan za poslovne sastanke tokom leta, ali i za opuštenu šetnju gradom.

Megan je nosila šešir, naočare za sunce i diskretan nakit, a osmeh sa lica nije skidala. Princ Hari je igrao polo sa svojim timom, a nakon što su osvojili memorijalni kup, trofej im je uručila dobro raspoložena Megan koja je svom suprugu prilikom dodele nagrade dala i poljubac koji su ovekovečile kamere.

Profimedia Megan Markl u bermudama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna