Kad su Deu Đurđević dovezli u bolnicu nakon nesreće, u februaru 2019. godine, imala je, kako kaže njen partner Mladen Mijatović, "tipične ratne povrede". Karlica je bila slomljena na nekoliko mesta, brojni unutrašnji organi su bili oštećeni.

A ono što je šokiralo lekare i celu naciju jeste što je bila sva krvava, bez ruke, koja je - od udarca autobusa - bila bukvalno, otkinuta. Od tog dana, voditeljka je preživela 21 operaciju, više od 200 puta je uspavana, bila je na morfijumu zbog bolova svih 24 sata dnevno. Naporima lekara i njene volje, Dea se oporavila, vratila poslu i svom partneru Mladenu s kojim je upravo ovih dana odmarala u Egiptu.

"Ja ću imati posledice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari", rekla je Dea svojevremeno. "Ali, bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života."

Mada joj je ranije bilo neprijatno da pred drugima pokaže svoje ožiljke, voditeljka kaže da je ova faza prošla.

"Što bi se neko plašio tuđih povreda", komentariše. Dugo se borila i sa viškom kilograma koji se, neminovno, nagomilao posle svih zdravstvenih problema. I u dijeti je imala uspeha, ali kaže da joj je najvažnije da uživa u onome što može i što joj je dostupno. Tako se i sada provela fantatično na odmoru, jahala kamilu, bila u pustinji, a na plaži slikala i u toplesu.

Instagram / deadjurdjevic_official Voditeljka uživa s partnerom Mladenom Mijatovićem na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna