Voditeljka Dea Đurđević se godinama oporavljala od teške saobraćajne nesreće koju je doživela na putu do posla. Pošto zbog brojnih preloma i povreda neko vreme nije mogla da se kreće, naglo se ugojila. Borac, kakav je pokazala da jeste, nije se pomirila s tim da ima višak kilograma, pa je rešila da krene u borbu za savršenu liniju.

"Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim s veličinu i zadovoljna sam", rekla je Dea koja je promenila životne navike, ograničila unos hrane i izbacila večeru.

"Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata. Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje" rekla je Dea za "Hit" i otkrila od čega se sastoji njen jelovnik.

"Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram", kaže Dea kojoj nije bilo lako da se navikne na ovaj specijalni režim ishrane, ali je istrajala.

"Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se posle navikla", koja trenira čak četiri puta nedeljno.

Izvor: Lepa&Srećna