Dženifer Lopez će u julu napuniti 53 godine, ali svi se slažu da glumica i pevačica izgleda barem 15 godina mlađe. Prošla je decenija otkako je magazin "Pipl" proglasio ovu Njujorčanku latinoameričkog porekla najlepšom ženom na svetu, a ona je uložila mnogo truda da ostane među najvećim lepoticama sve do sad.

Poznato je da "Dženi iz bloka" ne izlazi iz teretane, a njenu fizičku spremu potvrdila je i uloga u filmu "Hustler" za koju je bespoštedno trenirala puna tri meseca. Mada već u šestoj deceniji, uspela je da odigra tačku plesa na šipci tako da su mlađe koleginice mogle samo da joj zavide.

Kad je reč o nezi kože i kose, Džej Lo ne krije da joj je kosa vrlo retka, pa se često služi umecima, ekstenzijama i perikama. Za kožu tvrdi da je rezultat dobre genetike i nege, a najveću pažnju je privukla snimkom na Instagramu pre par meseci u kojem se pojavila potpuno bez šminke.

Više od 190 miliona pratilaca moglo je da gleda Dženifer, vrlo umornu - kako je rekla, u poslednjim nedeljama snimanja filma, ali je glumica objasnila da joj koža izgleda fantastično, zahvaljujući preparatima iz kozmetičke linije sa njenim imenom.

Stručnjaci za negu lepote tvrde da je Džej Lo ipak pribegla botoksu u poslednjih desetak godina, ali svi se slažu da upravo njena redovna fizička aktivnost mnogo doprinosi njenom mladolikom izgledu. 

I prošle godine nam je Dženifer dala priliku da zavirimo u njen dom, po samom buđenju, a evo kako je izgledala tada... 

Profimedia Smatraju je jednom od najlepših žena na svetu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna