Kada je voditeljka Dea Đurđević doživela tešku saobraćajnu nesreću u februaru 2019. godine njen dečko Mladen Mijatović bio joj je najveća podrška. Kako su zajedno preprodili ovu tešku životnu krizu činilo se da ne može baš ništa da ih uzdrma, a one je odjeknula vest da su raskinuli i to zbog njegovog neverstva.

"Ni ona, ni on ne pričaju o tome, pokušavaju da na poslu deluju kao da je sve u redu, ali u vazduhu se oseća da to više nije to", otkrio je izvor sa televizije "Pink" magazinu "Star" i dodao: "Ne znam kako je saznala za prevaru, ali kažu da je iste sekunde izašla iz stana i otišla kod majke. Mladen sada na sve načine pokušava da je vrati, a šta će da bude videćemo. Možda mu Dea oprosti i da novu šansu, a možda i definitivno stavi tačku", rekao je izvor  sa televizije "Pink" magazinu "Star" i dodao da je zbog svega Dea napustila zajednički stan i otišla kod majke.

Voditeljka je kategorički demantovala vest o raskidu i istakla da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Ipak, kada je videla da reči ne pomažu da se glasine zaustave objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su nasmejani i srećni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna