Novinarka Vesna de Vinča bila je u braku dva puta. Njen prvi suprug,novinar Milan Lango, bio je od nje stariji 20 godina, a s obzirom na to da joj je otac preminuo kada su započeli vezu, u njemu je tražila zamenu za očinsku figuru.

"Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Langa sam se razvela posle 7 godina braka. Razvod, taj neuspeh je rizik da žena počne da mrzi muškarce", rekla je jednom prilikom kada se prisetila i drugog supruga Predraga Vitasa.

"Najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve" rekla je Vesna za Blic.

"U mom drugom braku koji je bio idealan stvarno, a prvi mi je bio za edukaciju, moj muž je bio fenomenalan, tolerantan do neverovatnih razmere, i sećam se ja se vraćam iz Rijeke, čeka me društvo simpatično. Prelep čovek, visok, sa plavim očima, stopalo mu je bilo lepo, sve, prelep je bio, apolonski građen... Otključavam vrata u 12 sati, a on čita knjigu, skine naočare i kaže ''Ooo pa otkud tako rano?'' ", rekla je ona u emisijiMagazin IN.

Vesna de Vinča osvrnula na muškarce u globalu, pa je istakla je šta je ono što oh čini sigurnim u sebe.

"Jedna od najvažnijih stvari kod muškaraca je ta neka stabilnost i sigurnost u sebe i seksualna sigurnost. Ko je seksualno siguran, on nije ljubomoran". zaključila je Vesna.

 Izvor: Lepa&Srećna