Na dan svog 35. rođendana, Novak Đokovićje na teniskom terenu, najdražem mestu na svetu, gde ispisuje stranice belog sporta već godinama. Osvojio je ogroman broj priznanja, potukao sve rekorde, a mama Dijana se na ovaj dan priseti kako je i pri rođenju premašio sva očekivanja.

"Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je `pretekao` nekoliko dana", ispričala je Novakova majka u emisiji "Dok anđeli spavaju". Otac Srđan je priželjkivao da se mališan rodi u znaku Bika. "Šta ću, prešao je u Blizance, šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj", opisala je Dijana.

"Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene `pojeo` iznutra. Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba", otkrila je Dijana Đoković.

"Čim su mi ga doneli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: `Ovaj je moj, garant!` Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca", rekla je uz osmeh Noletova mama.

Podsetimo, Dijana je rodila još dva sina - Đorđa i Marka, a često voli da kaže kako joj je i muž Srđan "četvrto dete". On uzvraća šalom i kaže da njegova žena pazi petoricu muškaraca, jer je on sam "težak za dvojicu".

Izvor: Lepa&Srećna