Lepa Brena je bila jedna od zapaženijih gostiju na svadbi kod sina Suzane i Saše Popovića, ali je pred ulazak na veselje izjavila kako nije sigurna da će zapevati gostima.

"Vreme je da se mlađi malo pokažu", kazala je folk diva okupljenim novinarima koji su dočekivali zvanice i fotografisali najpoznatije.

Međutim, već sutradan su na društvenim mrežama osvanuli snimci dobrog provoda pa je tako i Sašina koleginica iz nekadašnjeg "Slatkog greha" uzela mikrofon i zabavila goste.

Brena zapevala kod Popovića na slavlju  Kurir

Već danas se nastavlja slavljenička atmosfera, jer se u Breninoj kući obeležava značajan datum. Njen sin Stefan slavi 30. rođendan, a majka mu je čestitala na Instagramu, dirljivim rečima: "Srećan rođendan prva i najdraži radosti moja. Voli te mama puno".

lepa brena rodjendan stefanu
Instagram / lepabrenaa 

Podsetimo, Brena i Boba Živojinović su doživeli strašan udarac kad je Stefan, kao dečak otet. Dogodilo se to 2000. godine, a mališana su ugrabili u blizini kuće. Pet dana roditelji nisu znali ni da li je Stefan uopšte živ, a za njegov život su platili - kako se pisalo u medijima - 2,5 miliona tadašnjih maraka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna