Vest da je Lepa Brena vodila malog Džonija u vrtić i da se on s njom pozdravljao sa "Ćao, mama" ili "Ćao, Breno" probudila je svojevremeno mnoge sumnje.

Reč je o dečaku s Filipina koji je sa roditeljima stigao u dom Bobe Živojinovića i njegove supruge, a kada se prvi put ova priča pojavila u medijima 2009. godine neki su verovali da je sve marketinški trik. Pevačica je demantovala ove napise i objasnila da su Viktora i Deliju, Džonijeve roditelje pozvali svojevremeno u Srbiju da kod njih rade. Tom prilikom je stigao i mališan, a Brena ga je samo povremeno vodila u vrtić.

"Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo", ispričala je folk zvezda za Hello, naglašavajući da uprkos roditeljskim emocijama koje gaji prema dečaku, nije ni pomišljala na usvajanje.

"Kada je ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice."

Kada je došlo vreme da dečak krene u školu, tročlana porodica vratila se na Filipine, a priča o simpatičnom Džoniju koga je Brena želela da usvoji, pala je u zaborav.

Izvor: Lepa&Srećna