Lepa Brena i Boba Živojinović uživali su ogromnu slavu decenijama, a ni danas interesovanje javnosti za njihov odnos i brak ne jenjava.

Iza njih je, kako Brena kaže, napornih 30 godina karijere, uspona i padova. "Vera u ljubav, podrška, tolerancija i želja za opstankom porodice su najvažniji", ispričala je pevačica za “Super TV”.

Da li je ikada pomislila da se razvede od Bobe? "Ako žena na Balkanu nema viši prag tolerancije za naše muškarce, onda nema opstanka braka! Jesmo li se razumeli?", odgovorila je Brena uz smeh. Prema njenim rečima, brak bez ljubavi koja nema strasti, razumevanja oba partnera i podrške, vizije za budućnost i obostrane tolerancije nije brak. "Ovo je", kaže folk zvezda, "osnova svakog braka".

Premda joj svakodnevne krize u celom svetu unose nemir u dušu, Brena kaže da je pandemija unela mnogo novina u njihove živote. "Prvo, počeli smo da živimo normalno. Spavamo na vreme, ustajemo na vreme, hranimo se normalno, treniramo i vraćamo se u normalu. Posle 40 godina i to je za mene divno. Ne izlazi se kasno uveče, ne jede se i ne pije isto tako. Ušao je mir u moj život."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna