Ana Nikolić je odrasla u Donjoj Mutnici, selu nadomak Paraćina. Završila je gimanziju društveno-jezičkog smera, a bila je odličan đak. O njoj ima samo reči hvale ima profesor Aleksandar Simić koji joj je predavao u srednjoj školi.

"Ana Nikolić je bila odličan đak sa skoro svim peticama! Baš sam nedavno pogledao njene ocene. U prvoj i drugoj godini joj je falila samo po jedna petica da bi bila vukovac. Naravno, uvek je imala peticu iz mog predmeta - geografije. Redovno je učila, bila je pravi štreber, baš je volela školu i uvek je bila spremna za čas. Kad je reč o momcima, Ana nije ima ljubav dok je bila u gimnaziji... ", rekao je Anin profesor i istakao da je bila tiha i ćutljiva.

"Radila je u kafiću u blizini škole, počela je dok je bila u trećem razredu. Tako je zarađivala džeparac. Imala je podršku majke, a za oca nisam siguran. Njen tata Dušan radio je u vojsci, bio je strog i veliki gospodin. Nažalost, prerano je otišao..",  priča za "Informer" Anin profesor i otkriva da je Nikolićeva želela da upiše Filološki fakultet.

"Dobro su joj išli jezici, pogotovo engleski. Mislim da ipak nije krenula na studije, jer joj je muzika promenila čitav život. Smatram da nije pogrešila što nije upisala fakultet, jer se veoma dobro snašla na estradi, vidim da je baš tražena i popularna! Paraćinci su veoma ponosni na Anu, ona je dobar predstavnik našeg grada. Ako neko kaže nešto loše za nju, to čini samo iz ljubomore!", kaže Simić i ističe koliko je ponosan na svoju bivšu učenicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna