Da je kraj braka teško životno iskustvo, potvrdila je i pevačica Ana Nikolić, kojoj je trebalo vreme da preboli rastanak od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste.

"Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim, da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Milsim da je to bio najbolji potez u tom trenutku",  rekla je jednom prilikom Ana, koja je svoj potpuni smisao života pronašla u ćerki Tari.

Emotivnog partnera od razvoda nije predstavljala javnosti, a svi su se pitali ko je novi dečko Ane Nikolić. Sada je na njenom Instagramu osvanula fotografija koja bi mogla dati odgovor na to pitanje.

Ana je objavila fotografiju na kojoj prisno pozira s nepoznatim muškarcem koji je drži čvrsto oko struka. Iako njegov identitet nije otkrila, sumnju da je upravo on njen novi izabranik podgrejali su i snimci koje je ranije objavljivala, a na kojima se vidi kako mu igra u krilu.

Zbog fotografije koju je objavila Instagram se usijao od komentara, ali Ana nije želela da odgovori ko je misteriozni muškarac.

Izvor: Lepa&Srećna