Izreka da vreme leči sve rane ne važi baš uvek, posebno ako je u pitanju odlazak najdražih. Nekada bol s godinama postane jača i dublja. S njom se suočava i pevačica Ana Nikolić, koja je bez oca ostala na današnji dan pre pune 23 godine.

On je preminuo od posledica srčanog udara u 43. godini, a pevačica je ostala bez najveće životne podrške. Ana, koja je tada bila dvadesetogodišnjakinja, teško je podnela smrt oca.

"To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio", ispričala je jednom prilikom pevačica kojoj su najveću podršku tokom tih dana pružili majka Milijana i brat Marko.

"Prespavala sam sve te dane. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore", rekla je pevačica koja se ovog tužnog dana, kada je njen otac preminuo, podsetila i na društvenim mrežama uz emotivnu poruku i njihovu zajedničku fotografiju.

 "Prolazi... lako je reći iz drugog lica... Zašto ne prođe...? Da li ikada prođe? To je samo san, u kredencu još zvekeće porculan... Ne... ti nisi otišao, još si tu...", napisala je Ana.

 Izvor: Lepa&Srećna