Pevačica Ana Nikolić od kad se pojavila u javnosti mamila pažnju svih, osim lepog glasa publika je imala i šta da vidi. Izvajano telo, lepo lice, ma bila je prava zavodnica.

Ono što je malo ko o pevačici znao jeste da je pre muzičke karijere radila u ugostiteljstvu, kao konobarica. Gazda kafića je zbog obima posla proširio baštu, a ona je za tih godinu dana, koliko je radila tu, povećala obim posla lokala, koji se nalazi u centru Paraćina. Ove informacije su potvrdili i njeni sugrađani.

"Istina je, to svi u Paraćinu znamo. Mi nju obožavamo, prava je carica. Najduhovitija osoba na estradi. Ona je radila tu jednu godinu, ludnica je bila koliko je bila dobra, to je bilo valjda ’95. ili ’96. godine. Vlasnik je morao i baštu da proširi koliko je ljudi dolazilo. Najviše zbog nje, bila je prelepa i svi su već tada pričali o njoj. Sada je na tom mestu klub", rekao je izvor za "Alo".

Podsetimo da je Ana Nikolić na javnu scenu došla 1998. kada je u emisiji "3K DUR" otpevala pesmu "Kolačići" od Marine Perazić, a samo nekoliko godina kasnije je nastupala na "Beoviziji" sa pesmom "Januar". Naziv pomenute pesme je bio zapravo i naziv njenog prvog albuma, koji je predsavila publici davne 2003. godine.

Izvor: Lepa&Srećna