Otkako je postala majka, Ani Nikolić se život iz korena promenio. Nakon najveće životne sreće, za pevačicu je usledio težak period. Razvela se, a potom se borila s prekomernom težinom, a ćerka Tara bila je jedino svetlo u njenom život.

Pevačica često ističe da je zbog naslednice spremna da učini sve i da je upravo ona razlog što nije odustala od sebe. Njih dve se retko razdvajaju, ali danas su to morale da učine jer je Tara krenula u vrtić. Ponosna mama je posebno emotivno podnela ovaj dan, pa od uzbuđenja nije mogla da spava

ana-nikolić-kreće-u-vrtić-sa-ćerkom
Instagram/Ana Nikolic 

"Konačno smo krenuli u vrtić. I jako smo uzbuđeni, jedva je uspavah sinoć…jer “mama ne smeno da zakasnimo…”, otkrila je pevačica svojim pratiocima, a kasnije je u svom stilu nasmejala fanove:

"Sedim tako nešto i razmišljam dok čekam Taru, da li da se i ja upišem", napisala je pevačica koje je vodila računa da njen autfit bude posebno originalan za ćerkin veliki dan.

cerka ane nikolic
Instagram/Ana Nikolic 

 Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste u avgustu je napunila četiri godine. Iako su se Ana i Rasta razišli i odlučili da stave tačku na brak, briga i ljubav prema Tari su neizmerne. 

Izvor:Lepa&Srećna