Danijel sin Suzane Jovanović iz prvog braka oženio se dugogodišnjom izabranicom Tijanom, a pevačica i njen suprug Saša Popović tim povodom napravili su gala slavlje u jednom beogradskom restoranu. 

Mlada je zablistala u venčanici sa kristalima, a Danijel nije skidao osmeh sa lica. Mladenci su za prvi ples odabrali pesmu Miša Kovača "Ostala si uvijek ista".

Svadbeni ples sina Saše Popovića Kurir

Poznate ličnosti stigle su na venčanje, a među njima Ana Bekuta, Lepa Brena, Ceca, Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović,  Đorđe David..

Ceca i Brena stigle na svadbu Popovićevog naslednika Kurir

Porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, sa bogatim posluženjem.

Suzana je za ovu priliku odabrala efektno odelo narandžaste boje koje je uparila sa ljubičastom košuljom, stajling je zaokružila skupocenom torbom poznate marke vrednom 10.000 evra. Ona je presrećna što joj se sin oženio, a snajkom se odlično slaže:

"Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu", objasnila je za Grand Online pevačica.

Damir Dervišagić Suzana i Saša Popović oženili sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna