Nova slika koju je Ana Nikolić objavila nedavno na svom Instagram profilu izazvala je brojne komentare i veliko interesovanje.

Svi se pitaju da li je momak u čijem krilu pevačica sedi njen novi dečko. Poznato je da je razvod od Stefana Đurića Raste teško podnela i da je retko izlazila sa momcima. Jedini koji je u međuvremenu spominjan kao njen momak bio je izvesni Boško, majstor koji joj je ugrađivao sigurnosna vrata i popravljao bravu. 

Sada su u novom momku koji je sa Anom na slici mnogi su prepoznali izvesnog Dejana Nikolića, električara koji navodno živi u Nemačkoj, piše Kurir. Telegraf je objavio da tamo ima ženu i decu, a Valentina Spajić, koja je na ovoj slici prepoznala svog muža, izjavila je da je više puta pokušala da stupi sa njim u kontakt. Ona, naime, želi da se zvanično razvede od njega, ali ne uspeva.

Valentina kaže da su zajedno bili duže od dvanaest godina, od čega osam u braku. Ona sa Dejanom ima dvoje dece, a on - kako kaže - ima još jedno dete iz vanbračne zajednice koju je imao pre braka s njom. Prema njenim tvrdnjama, Dejan nije video decu dva meseca.

Izvor: Lepa&Srećna