Sve je počelo kada je Laura Pauzini tokom finala Evrovizije, koje je održano prošle subote, nestala sa scene tokom čitanja glasova zato što joj je pozlilo i umalo je pala u nesvest.

Ona se sada oglasila na društvenim mrežama i najpre objasnila šta se dogodilo tokom finalne večeri, te navela da joj je odmah pružena lekarska pomoć.

"Kakva noć, ljudi. Neverovatno je koliko ste mi ljubavi poslali iz celog sveta. Želim da vas umirim i kažem da sam dobro. Tokom finala pao mi je pritisak bez ikakvog razloga i morala sam dvadeset minuta da se odmorim dok su me lekari pregledali, na čemu sam im zahvalna. Poslednjih šest meseci imala sam pune ruke posla i zbog svega puno stresa, ali srećna sam što sam uspela da završim ovo divno veče sa svojim partnerima Alesandrom Katelanom i Mikom, kao i što smo mogli zajedno da proglasimo pobednike Evrovizije, divnu Ukrajinu", napisala je na početku Laura Pauzini na svom Instagram profilu.

Stajling Laura Pausini voditeljke Evrovizije
Profimedia 

Kako je zatim dodala, ispostavilo se da je pozitivna na korona virus.

"Ne osećam se dobro od subote i upravo sam otkrila da sam pozitivna na korona virus. Iz tog razloga sam u samoizolaciji i ne mogu da putujem", napisala je potom Laura, koja je trebalo da ima nastup u Americi, ali je zbog bolesti morala da ga otkaže.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna