Đina Džinović nedavno je proslavila 18. rođendan, a na društvenim mrežama vrlo je popularna među mlađom populacijom.

Ona često objavljuje fotografije iz privatnog života, a pevač je sada prokomentarisao kako on gleda na to.

"Ona je lepa devojka, ne treba se fotografiše kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam", rekao je Haris Džinović za "Avaz".

Kako navodi, Đina prvenstveno zbog ugleda porodice vodi računa o tome kako se predstavlja na društvenim mrežama.

"Nikada nije imala provokativne fotografije, brine o sebi, porodici i tome kakav utisak ostavlja na druge", rekao je Džinović, koji je prethodno u jednom od intervjua rekao da ipak ne prati ćerku na društvenim mrežama.

Inače, Harisova supruga Melina Džinović nedavno je otkrila i da je Đina već počela da radi određene kampanje na društvenim mrežama, kao i da ju je porodica, nakon prvobitnog neslaganja, ipak podržala.

“Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo nego da je podržim”, ispričala je Melina nedavno za “Story”.

Fotografije Đine Džinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / djinadzinovic Fotografije Đine Džinović sa društvenih mreža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna