Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić kažu da razlog rastanka nisu nesuglasice, kao i da među njima nema zle krvi.

"Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se", započela je Ksenija za "Blic", a Ivana se nadovezala i naglasila da im je potreban odmor:

"Teško je kada kažeš “raspadaju se”, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Posle “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predaha ni malo.

Sanja Vučić smatra da je grupa "Hurricane" u svom originalnom sastavu postigla veliki uspeh.

"Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko... Ženske grupe se uvek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrešenja. Neki faktori koji deluju možda marginalno, kada se skupe na jednom mestu može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno treba malo da danemo dušom", rekla je Sanja.

Raspada se grupa Hurricane
ATA / Antonio Ahel 

Ivana Nikolić otkrila je kakvu su to figuricu držale u kombiju i priznala kakvo je raspoloženje vladalo u poslednje vreme.

"Toliko smo se dobro upoznale, u kombiju smo imale onu plišanu igračkicu koja ima dve strane, jednu ljutu i jednu srećnu, okretale smo je u zavisnosti od našeg raspoloženja. U poslednje vreme je bilo više ove druge, ljute strane", iskrena je bila Ivana.

Devojke će nakon letnje turneje zvanično napustiti grupu, a od jeseni će ih zameniti nove devojke.

"Imamo tu američku turneju u septembru, snimićemo još dve, tri pesme. Ne znamo ništa o konkursu, nezahvalno je da mi pričamo o tome. Uvek treba napraviti prostora za nove nade", rekle su one za pomenuti medij. 

U javnosti se spekulisalo da je jedan od problema bio i novac, te da im je ostajalo svega 300 evra honorara kada plate sve što je potrebno.

"Koliko priče o tih 300 evra, nećemo da pričamo o ciframa. Nikada nismo ovoliko zarađivale ranije, novac nije problem. To nije razlog svakako jer smo obezbeđene", stavila je Sanja Vučić tačku na ovu temu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna