Srpski istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek Vidoje Ristović (44) iznenada je preminuo u nedelju, a mediji prenose da je životnu bitku izgubio na stolu za masažu. Voditeljka je nakon stravičnih vesti iz Zagreba stigla u Beograd, ali nije imala snage da daje izjave. Od Vidoja se oprostila  prva supruga Lana i njihova ćerka Matea.

"Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana", stoji u čitulji.

Vidojev otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, ostao je bez sina jedinca, a kako kaže smrt je nastupila zbog respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

"Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije primereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića", rekao je Miša Grof za "Blic" i dodao:

"Molim vas ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru".

Ristović će biti ispraćen na večni počinak u četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna