Ivana Maksimović 2018. godine rodila je starijeg sina Filipa, a 2021. mlađeg naslednika Uroša. Pre nego što je Filip došao na svet, sportistkinja je imala jednu vanmateričnu trudnoću, a sada se prisetila perioda koji je za nju bio i psihički i fižički veoma težak.

"Filip je bio jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje. Uroš je druga beba i sve je prošlo lakše", ispričala je Ivana za "Blic".

 Ona je dodala i da se trudi da maksimalno udovoljava sinovima.

"Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve deli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno", otkrila je Ivana.

Streljačica i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, sa naslednicima već neko vreme žive u Monaku.

"Svi kad pomisle na Monako vide raj i stvarno jeste. Divno je. Ljudi koji žive tamo se lako naviknu na more i lagan život. Nema nervoze i problema. Ali opet, kada si daleko od svojih prijatelja, porodice, ne možeš svemu tome da se prepustiš u potpunosti. To mi uvek bude problem. Ali sam život u Monaku je raj i nije nam uopšte bilo teško da se naviknemo", objasnila je sportistkinja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna