Sanja je otkrila da, naime, već gotovo deceniju i po ima problem sa bolovima u kičmi. Sve je, kako kaže, počelo dok je bila trudna sa sinom Strahinjom.

"Imam izuzetne probleme sa kičmom koje sam otkrila za vreme trudnoće od pre 14 godina. Nisam to na vreme sanirala i sada, kako ide vreme, ja sve više treniram i stalno sam u pokretu. Napravila sam problem pre tri meseca sa kičmom za vreme rođendana", ispričala je Sanja gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink".

Doktori su joj savetovali da ide na terapije, ali ona kaže da zbog obaveza ne stiže da se posveti tome, te na bolnim mestima nosi flastere.

"Došla sam u tu fazu da moram da budem na bolovanju i da sedam dana ležim, i da idem na terapije ujutru i uveče. To je za mene nemoguća misija. Dobila sam flastere koje sam zalepila kako bi mi pomogli. U međuvremenu sam dobila upalu tetive, nerava. Sada sam izlepljena flasterima koji drže bolna mesta i moram da idem na obavezne terapije", rekla je voditeljka u pomenutoj emisiji.

Sanja Marinković o gubitku oca
Youtube/Printscreen/Novo jutro 

Inače, poznato je da Sanja Marinković vodi zdrav način života i da redovno trenira.

"Jutro počinjem treningom, a vrlo sam aktivna i u ostatku dana. Redovno odlazim na masaže, meditiram, radim jogu, družim se sa prijateljima, uživam sa porodicom i volim da pored sebe imam nekog ko će da me čuva i pazi. Ne brojim kalorije ni sebi ni drugima, ali sam veoma disciplinovana", rekla je svojevremeno voditeljka za magazin "Hello".

Sanja važi za jednu od najzgodnijih domaćih voditeljki, a neka od njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna