Naomi Kembel je predstavila čitavom svetu svoju ćerkicu pozirajući za naslovnu stranu Voga koja je objavljena juče, a time je ponovo probuđeno interesovanje za njen put do materinstva.

Manekenka koja sad ima 51 godinu je potvrdila, po prvi put, da njena devetomesečna beba nije usvojena. Jasno je rekla: "Ona je moje dete, nije usvojena." Ime devojčice još nije poznato, kao ni to kako je začeta i rođena. U vreme porođaja, mnogi se danas slažu, Naomi nije imala trudnički stomak. Međutim, ima i onih koji drugačije misle!

naomi kembel
Profimedia 

Najvećom enigmom se smatra nastup slavne manekenke četiri meseca pre toga. Učestvovala je na Nedelji mode u Parizu i nosila srebrnu haljinu sa plaštom, a zatim i crnu večernju haljinu sa šljokicama. Budući da je vrlo visoka i vitka, ima i onih koji veruju da je tad možda i bila trudna, ali da su specifične tkanine i krojevi uspeli da to sakriju.

Što se tiče začeća, statistički je vrlo malo verovatno da je ono bilo prirodno. Po datumu rođenja bebe, Naomi bi trebalo da je zatrudnela u 50. godini, što je blizu prosečnog doba ulaska u menopauzu. Malo je verovatno i da je to uspela pomoću vantelesne oplodnje.

Sa druge strane, budući da Naomi naglašava kako je devojčica "njeno dete", najverovatnije je da je prethodno zamrzla jajne ćelije i da su one oplođene spermom donora. Izraz koji je manekenka upotrebila ne isključuje mogućnost učešća surogat majke, koja nije dala svoju jajnu ćeliju, ali je možda bebu nosila devet meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna