Glumica Snežana Savić, osamdesetih i devedesetih godina važila za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni. Glumačko umeće pokazala je u brojnim ulogama ali najveću pažnju publike privukla je kao Nina Andrejević u “Boljem životu” i Malina Vojvodić u “Srećnim ljudima”. Nedavno je proslavila 69. rođendan i priznaje da se stidi što se u mladosti skidala gola zbog uloga.

"Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad",  rekla je Snežana Savić za "Informer" i osvrnula se na seriju "Bolji život".

"To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije", 

Inače, Snežanina ćerka Anita je svojevremeno ispričala kako joj nije bilo prijatno što je njena majka imala slobodnije scene na malim ekranima.

"Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna