Nekadašnja mis Jugoslavije, Jelena bin Drai u decembru 2021. godine najavila je reset od društvenih mreža. Bilo joj je potrebno da se odmori od komentara i lajkova, a u svojoj nameri je istrajala.

Šta se dešava u životu jedne od najbogatijih Srpkinja pokazao je bračni par Danica Karić – Nikola Stoiljković, kojima je naša lepotica bila kuma na crkvenom venčanju 2018. godine. Naime, Jelena je došla u Vojvodinu kako bi proslavila svoj 43. rođendan. Ona je na jednom salašu okupila prijatelje iz Srbije, među njima i Bojanu Barović, suprugu Nikole Rokvića.

"Srećan rođendan, kumo“, poručio je Nikola uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Danicom i Jelenom. Jelena je, kao i obično, bila skromno odevena, pa niko ne bi mogao da zaključi da živi u nezamislivoj raskoši.

Instagram/Nikola Stojiljkovic Jelena bin Drai proslavila rođendan

Naime, lepotica, koja je rođena u Žablju, pored Novog Sada, živi život o kome većina može samo da sanja. Sa arapskim biznismenom Saidom bin Draijem ima četvoro - ćerku Asju i sinove Hamdana, Hilala i Rašida - i uživa u bogatstvu i raskoši, zbog čega je često na meti zluradih komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna