Otkako je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradao legendarni pevač, nagađalo se kome će ostati njegovo bogatstvo. Šaban Šaulić je iza sebe ostavio četvoro dece: ćerke Sanelu i Ildu, sina Mihajla i vanbračnog sina Roberta.

Nije tajna da se tokom pevačeve višedecenijske karijere upravo supruga Gordana brinula o finansijama, a na nedavno završenoj ostavinskoj raspravi sva deca odrekla su se nasledstva u njenu korist.

"Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava ",  kaže izvor za "Svet" i dodaje da vanbračni sin Robert ipak nije dobio svoj deo.

Šabanova mlađa ćerka je nedavno napravila veliku životnu promenu, sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom se preselila u Ameriku gde je pokrenula posao - drži časove tenisa koji je kao devojčica trenirala. Sanela uživa u svojoj unuci kojoj je podario sin Luka, a sin Mihajlo se retko eksponira u javnosti.

Izvor: Lepa&Srećna