Živimo u vremenu u kom se glorifikuju savršenstva i dozvoljavaju samo mladost i lepota, pa ne čudi što su godine i starenje tabu teme za mnoge. Poznate ličnosti su često na meti kritika, pa pod pritiskom odlaze na brojne estetske intervencije. Pevačica Ilda Šaulić ne spada među njih. Ona sa ponosom ističe da ima 43 godine, i tvrdi da na sebi ništa ne bi menjala.

"Ništa nešto specijalno ja ne bih menjala, samo da se održavam, ako je to moguće naravno. Ali dobro, prosto imam 43 godine, i naravno da sad treba malo drugačije da se negujem nego što je to bilo ranije. Ali kao što sam i rekla, to će sve negde biti umereno, i oni su ljudi koji propagiraju takav neki izgled, da to može lepo da izgleda i u malo starijim godinama, a opet da se lepo neguje i da ne bude promenjeno da je neprepoznatljivo", kaže Ilda i otkriva kako je uspela da održi autentičnost u vremenu kada većina žena izgleda isto.

"Pa jesu, na žalost. Iskreno ja volim da vidim da se žene neguju, da vode računa o sebi i devojke takođe. Ali mislim da smo mi negde prihvatili mnogo više nečega sa zapada i sveta generalno. Sada kako neko izgleda tamo, sve devojke treba da izgledaju tako i da budu obučene isto. Treba pratiti trendove umereno, ali meni je opet najlepše da ostaneš svoj, da imaš neki svoj pečat, drugačije od onoga što su svi, ne moramo da budemo isti. Tako da ja negde više volim tako neke stvari", rekla je za Alo! Ilda i dotakla se novog biznisa koji je pokrenula u Americi.

"To je prošle godine počelo na inicijativu mog supruga, koji generalno tamo ima svoju sportsku akademiju za fudbal. I onda, kad smo mi tamo boravili, on je rekao "zašto ti malo ovde ne bi počela da se baviš tenisom, to je nešto što si igrala tolike godine i znaš sve o tome". I negde mi je bilo prihvatljivo zato što mi je želja bila u nekim godinama kasnije se bavim radom koji ima veze sa malom dečicom. I u ovom trenutku to je ispalo fantastično, prošle godine je bilo to moje prvo iskustvo i uopšte taj neki pedagoški pristup, da sad sam ja ta koja nekog učim i pokazujem. Bilo je jako lepo i uspešno, što ćemo nastaviti i ovog leta. Tako da eto, ja sam tamo ‘kouč‘", kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna