Lepe vesti je na društvenim mrežama podelio novopečeni tata Luka Adžić, koji je objavio ćerkinu fotografiju i otkrio koje ime su joj odabrali.

"Dobro došla na svet ljubavi moja, voli te tata. Lana Adžić", napisao je on, a cela porodica Šaulić jedva je dočekala ovaj trenutak, a prabaka Goca posebno. 

luka adzic dobio cerku
Instagram/LukaAdzic 

"Sa neizmernom radošću sam dočekala informaciju da ću postati prabaka. Više od dve godine je prošlo od velike tragedije koja nas je zadesila i bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, a mislim da lepšu vest od ove nismo mogli ni da zamislimo. Luka je naša prva radost i uverena sam da će njegova buduća supruga Aleksandra i on biti fantastični roditelji maloj princezi, a mi ćemo naravno biti svi tu da im pomognemo. Šabana i Luku je uvek povezivala posebna ljubav i sigurna sam da bi bio najsrećniji čovek na svetu" istakla je Goca nedavno.

 Aleksandra se porodila carskim rezom, a ćerkica je bila teška tri kilograma i na rođenju je dobila ocenu 10.

Luka i njegova lepa izabranica Aleksandra nakon nekoliko godina ljubavi izgovorili su sudbonosno "Da" početkom juna. Intimnoj ceremoniji, koja je održana na obodu jednog vojvođanskog vinograda, prisustvovali su samo najbliži.

Instagram/AleksandraLicina Luka i njegova lepa izabranica Aleksandra nakon nekoliko godina ljubavi izgovorili su sudbonosno "Da" početkom juna. Intimnoj ceremoniji, koja je održana na obodu jednog vojvođanskog vinograda, prisustvovali su samo najbliži.

 Luka Adžić je inače, sin Sanele Šaulić, starije Šabanove ćerke i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića.

 Izvor: Lepa&Srećna